Αγαπητοί επισκέπτες,

Εδώ και χρόνια διατηρούμε την υπέροχη παράδοση να διοργανώνουμε κάθε Τετάρτη ένα ελληνικό μπάρμπεκιου στο κατάλυμά μας. Σας προσκαλούμε θερμά να μας συνοδεύσετε και να μοιραστείτε μια βραδιά ευχάριστων εμπειριών.

Ακολούθησε το πρόγραμμα για τη βραδιά μπάρμπεκιου:

  1. Το σημείο συνάντησης είναι την Τετάρτη στις 9:30 π.μ. στο χώρο στάθμευσης. Από εκεί, θα πηγαίνουμε μαζί στον κρεοπώλη στο σούπερ μάρκετ Dielas, το πρώτο σούπερ μάρκετ μετά τη διασταύρωση κοντά στο σπίτι.
  2. Στο σούπερ μάρκετ, μπορείτε να δείτε την επιλογή του σουβλακιού και του μπιφτεκιού και να αποφασίσετε πόσα θέλετε να αγοράσετε για εσάς και την οικογένειά σας. Θα χαρώ να κάνω την παραγγελία για να εξασφαλίσουμε φρέσκα και αυθεντικά ελληνικά προϊόντα.
  3. Παρακαλούμε να πληρώσετε το κρέας στο ταμείο και να μου το παραδώσετε στο σπίτι, ώστε να σημειώσω τον αριθμό του δωματίου σας για να αποφύγουμε τυχόν σύγχυση με άλλους επισκέπτες.
  4. Θα προετοιμάσω το κρέας με σπιτική μαρινάδα και μπαχαρικά για τη βραδιά μπάρμπεκιου. Θα το σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές και σπιτικό τζατζίκι. Αν θέλετε σαλάτα, παρακαλούμε να την προετοιμάσετε εσείς για την οικογένειά σας. Επίσης, είστε υπεύθυνοι για τα δικά σας ποτά, αν και θα παρέχω το ούζο.
  5. Προγραμματίζουμε να ξεκινήσουμε να φάμε γύρω στις 7:00 μ.μ.
  6. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι δεν χρειάζεται να φέρετε μαχαιροπίρουνα, πιάτα ή ποτήρια από το δωμάτιό σας. Θα παρέχουμε όλα στην εξωτερική κουζίνα όπου θα δειπνήσουμε επίσης. Κάθε επισκέπτης παρακαλείται να καθαρίσει τα χρησιμοποιημένα του πιάτα στην εξωτερική κουζίνα και να τα επιστρέψει στη θέση του.

Αυτές οι κοινές βραδιές μπάρμπεκιου ήταν πάντα ένα από τα αποκορύφωματα και είχαν μεγάλη απήχηση στους επισκέπτε